Ervaring

Ik heb zeer ruime ervaring met het redigeren van hbo- en universitaire scripties. Door verbeteringen aan te brengen in de tekst en de structuur van de scriptie, wordt deze naar een hoger niveau getild.

Review

Klant:

"Ik wil u het goede nieuws vertellen dat ik een nieuwe baan heb als gezinscoach! Dit heb ik deels te danken wegens uw inzet door mijn brief te controleren. Ontzettend bedankt! Ik vind het zeer prettig dat u mijn brieven kan controleren. Ik hoop nog jaren van uw diensten gebruik te maken. Wat u doet is uitstekend!"

Daisy Smit, directeur Burgerschool, Dokkum:

"Kees verricht wonderen en is een zegen voor iedere student!"

Student:

“Om 6.00 uur ‘s ochtends had ik een verzoek ingediend om mijn scriptie na te laten kijken op taal- en spellingsfouten. Ik had aangegeven dat mijn deadline op dezelfde dag was, om precies te zijn 0.00 uur. Kees heeft mijn scriptie nagekeken en om 22.00 uur ‘s avonds had ik mijn scriptie alweer terug! Hij heeft niet alleen gekeken naar taal- en spellingsfouten, maar ook inhoudelijk heeft hij tips gegeven! Ik wil bij dezen Kees bedanken voor de GEWELDIGE service! Oh ja, ik ben trouwens geslaagd! Nogmaals, bedankt!!!”

Redigeren teksten websites

Akwa Administratie
Solarcentrum Veendam
Webdesignbureau WORK@WEB

Eindredactie boeken