Over

Taal en eindredactie

Mijn naam is Kees Romijn en ik ben al sinds mijn jeugd gefascineerd door onze boeiende Nederlandse taal. Op latere leeftijd begon ik ook belangstelling te krijgen voor het corrigeren en redigeren van teksten. Op dat gebied heb ik gedurende vele jaren ervaring opgedaan met de correctie, opmaak en eindredactie van nieuwsbrieven en andere verslagen. Voor de Schaakclub Haren heb ik de eindredactie gedaan van het jubileumboek en de afgelopen jaren heb ik ook een aantal boeken geredigeerd.

Romijnse Letters

Sinds schrikkeldag 2012 ben ik met veel schik begonnen met Romijnse Letters. Inmiddels heb ik al een grote reeks teksten van scripties, websites en boeken geredigeerd.

Scripties redigeren

Ik heb zeer ruime ervaring met het redigeren van hbo- en universitaire scripties. Door verbeteringen aan te brengen in de tekst en de structuur van de scriptie, wordt deze naar een hoger niveau getild.
Heb je als student hulp nodig met het verbeteren van je scriptie wat betreft Nederlands, vraag dan een offerte aan.

Kruip in de huid van

Met taal kun je op een creatieve en doeltreffende wijze een moeilijk onderwerp zo duidelijk en eenvoudig mogelijk onder woorden brengen.

Een tekst kun je pas goed schrijven, corrigeren of redigeren als je voldoende in de huid van de lezer weet te kruipen. Ik help u graag om de tekst van uw boek, scriptie, nieuwsbrief, sollicitatiebrief of website beter te maken. Ook kan ik uw website beter vindbaar maken door goede SEO-teksten te schrijven met de juiste zoekwoorden.

Prijsopgaaf / aanmelding

Geeft u een nauwkeurige omschrijving wat u wilt laten redigeren. Bijvoorbeeld: het redigeren van een scriptie van 50 pagina's. Bent u student? Dan reken ik een speciaal tarief.

Cursus Nederlands naar perfectie - Learn Dutch

Bent u buitenlands student of als buitenlander werkzaam bij een universiteit of hogeschool en wilt u Nederlands leren lezen, luisteren, schrijven en spreken?
Dan bent u bij Romijnse Letters aan het goede adres voor de taalcursus Nederlands naar perfectie!'

Wilt u zich aanmelden voor de cursus Nederlands naar perfectie? Geef dan de gewenste cursustijd(en) aan.